Ahli Shaklee

Kalau korang baca entry Kenapa Wajib Pilih Shaklee, saya dah terangkan beberapa kelebihan menjadi ahli Shaklee. Saya dah merasa kelebihannya dan saya nak berkongsi dengan korang. Korang boleh baca FAQ di bawah ni dan jika masih ada kemusykilan, boleh hubungi saya.

1. Bagaimana saya mahu menjadi ahli?

Anda hanya perlu membayar RM80 untuk semenanjung Malaysia dan RM90 untuk Sabah & Sarawak (harga termasuk postage) dan menjadi ahli Shaklee seumur hidup. Keahlian tidak perlu diperbaharui. Jika anda membeli produk Shaklee sehingga mencecah 200UV point, anda boleh mendaftar dengan Free Membership tanpa membayar yuran keahlian.

Hubungi ahli Shaklee yang berdaftar untuk membantu anda, jadi sila hubungi saya untuk mendaftar ye. Saya akan uruskan semuanya.

2. Adakah Shaklee Halal dan Selamat? 

Sebagai umat Islam, perkara berkaitan Halal memang penting bagi kita. Jangan risau, Shaklee mempunyai sijil Halal seperti di bawah.
Produk Shaklee semuanya organik dan selamat. Tiada paraben atau apa-apa bahan terlarang yang membahayakan kesihatan kita.

3. Peluang Mempunyai Peniagaan Sendiri

Jika anda mahu membuat bisnes sampingan atau anda mahu menjalankan bisnes sepenuh masa, Shaklee adalah peniagaan yang terbaik. Anda boleh menjana wang 4 ke 5 angka setiap bulan jika anda rajin dan bersungguh-sungguh. Shaklee adalah perniagaan yang boleh diwarisi jadi segala penat lelah anda boleh diwarisi kepada anak-anak anda. Satu akaun Shaklee boleh didaftarkan dengan pasangan anda. Jika anda suami isteri minat berniaga, Shaklee adalah jawapannya.

Dengan hanya mendaftar sebagai ahli anda tidak perlu menyediakan modal yang besar untuk memulakan perniagaan. dan anda tidak perlu memborong stock yang banyak. Anda hanya perlu membeli produk yang dikehendaki oleh pelanggan anda dan terus pos. Jika anda mahu menyimpan stock, saya nasihatkan anda untuk membeli ketika promosi bulanan.

4. Mahu berniaga tapi tak tahu cara?

Jika anda pilih untuk menjadikan Shaklee sebagai perniagaan anda, pilihlah family atau kumpulan yang aktif seperti kami. Kami menyediakan kelas untuk mempelajari cara untuk membuat bisnes dan mengenalkan anda kepada produk-produk Shaklee. Upline anda akan sentiasa membantu anda jika anda mempunyai soalan dan anda juga boleh bertanya dan bertukar pendapat dengan support group kami. Semua info terkini Shaklee seperti produk dan promosi akan diberitahu dalam support group kami. Shaklee juga menyediakan kelas untuk anda yang boleh menghadarinya di branch mereka.

5. Mahu Beli untuk Kegunaan Sendiri, Tak Mahu Berniaga?

Boleh, tak ada masalah. Jika anda sekadar mahu beli untuk kegunaan sendiri, anda masih beruntung kerana mendapat harga yang lebih murah. Jangan risau, saya tak akan abaikan anda. Jika anda customer saya sebelum menjadi ahli di bawah saya, layanan saya tak akan berubah.

6. Tiada Kad Kredit atau Debit Kad untuk Order

Jangan risau, jika anda mendaftar di bawah saya, saya boleh tolong uruskan semuanya untuk anda. Yang susah kita mudah kan. Point yang sepatutnya menjadi milik anda, saya akan transfer kan.

Masih ada soalan? Anda boleh hubungi saya di 017-6856808. Sila SMS/Whatsapp sekiranya telefon tidak dijawab.

Mahu terus daftar ahli? Boleh, tiada masalah.

Sila hubungi saya di nombor yang tertera di atas.


No comments:

Post a Comment