Wednesday, 10 June 2015

VivixTonik Shaklee ni memang terkenal di kalangan penghidap penyakit kronik.

Jika anda....


 • Diabetes?
 • Sakit Jantung?
 • Darah Tinggi?
 • Strok?
 • Kanser?
 • Gout?
 • Alzheimer?
 • Perokok?
 • Arthritis?
 • Glaukoma?
 • Alahan/eczema?
 • Mati Pucuk?
 • Kolestrol tinggi?

Kalau anda ada penyakit di atas, Vivix adalah pilihan yang tepat.
Tonik yang mempunyai antioksida yang tinggi ni sangat sesuai untuk anda. Satu sudu sehari dah boleh membantu merawat penyakit.KANDUNGAN VIVIX1. Anggur Muscadine

Satu-satunya anggur yang mempunyai lebih satu kromosom yang bermanfaat untuk kesihatan. Anggur in mempunyai ciri-ciri untuk menghentikan bahan kimia yang menjadi penyebab kanser, juga bertindak sebagai anti-virus dan anti-bakteria.

Anggur Muscadine dan bijinya juga adalah salah satu daripada sumber terbaik antioksidan dan mempunyai ciri anti-radang. Jika dibandingkan dengan anggur lain, ia mempunyai 40 kali ganda lebih polifenol yang terbukti berfaedah bagi kesihatan kardiovaskular, menurunkan tahap gula dalam darah selain melanbatkan proses penuaan.

2. Elderberry atau Sambucus Niagra

Elderberry yang juga dikenali sebagai Sambucus Nigra adalah buah yg bulat kecil berwarna ungu gelap seperti buah anggur. Buah in banyak tumbuh di Eropah, Amerika Utara, Asia dan Benua Inggeris. Elderberry merupakan buah yang popular dan telah lama digunakan dalm perubatan tradisional.

Jus Elderberry telah terbukti sangat efektif dalam penyembuhan flu dan juga digunakan untuk mengubati pesakit flu pada tahun 1995.

Kandungan Vitamin C yang tinggi membuat jus Elderberry sangat bermanfaat dalam perubatan penyakit disebabkan jangkitan daripada virus dan bakteria.

3. Purple Carrot

Purple carrot adalah sumber terbaik vitamin A dan mengandungi phytochemical termasuklah carotenoids, phenolics, polyacetylenes, isocoumarins dan sesquiterpenes. Ia juga mengandungi anthocyanins, antioksidan yang mustajab.

Asid klorogenik adalah anti oksidan paling banyak dalam semua carrot dan ia bertanggungjawab dalam mengurangkan diabetes.

Anthocyanins bertindak sebagai anti-radang, anti-mikrob dan anti-carcinogen. Ia mengurangkan risiko penyakit jantung.

4. Polygonum Cuspidatum

Polygonum Cuspidatum (knotweed Jepun) adalah tumbuhan perenial yang besar berasal dari asia, yang boleh ditemui di Amerika Utara dan Eropah. Knotweed Jepun adalah sumber komersial Resveratrol.

Knotwwed Jepun ini banyak mamfaat kesihatan dan digunakan untuk merumuskan supplement anti penuaan.

Kesimpulan dari ujian demi ujian menunjukkan resveratrol membantu melambatkan proses penuaan, merendahkan kolesterol, merendahkan tekanan darah, meningkatkan prestasi atlet dan mengurangkan berat badan.

KELEBIHAN VIVIX
Sebotol Vivix ni dapat bertahan sehingga sebulan setengah, maka tak hairanlah ramai yang berlumba-lumba mendapatkan Vivix.Sekarang Shaklee memberi harga promosi yang lebih murah.


Twin Pack 5% Discount

Apa kelebihan bila anda membeli Twin Pack ini sekarang?

~ FREE Membership Shaklee
~ FREE Delivery
~ FREE Vitalea
~ CASHBACK RM36

Kandungan: 150ml
Harga Pasaran: RM475

Postage:
RM10 (Semenanjung Malaysia)
RM20 (Sabah/Sarawak)

Hubungi kami untuk SPECIAL PRICE.

Nak harga yang 15-30% LEBIH MURAH
Dapat BENEFIT dari Shaklee? 
Dan buat 4-5 angka INCOME
atau
Untuk KEGUNAAN SENDIRI dan dilayan sebagai EXCLUSIVE CUSTOMER?

Join Shaklee dengan saya hari ni.

Sebarang pertanyaan lebih lanjut boleh hubungi sayaMel
Whatsapp/sms:019-3673915
Email: caramellventures@gmail.com
Instagram: @caramellhealthcare
No comments:

Post a Comment