Wednesday 5 August 2015

Garlic Complex

Ramai di antara kita tahu khasiat bawang putih tetapi tak ramai yang dapat telan, apatah lagi risau jika mulut berbau bawang putih. Jangan risau, Garlic Shaklee boleh selesaikan masalah ini. Mulut tidak berbau dan khasiat bawang putih boleh diserap dalam badan.




Garlic Shaklee dihasilkan pada suhu bilik tanpa haba untuk mengekalkan 100% Allicin aktif. Dwiteknologi digunakan untuk mengawal bau garlic dan perisa herbanya terhasil dari kombinasi 2 ekstrak herba iaitu Rosemary dan Spearmint. Setiap 2 tablet membekalkan 1000mg ekstrak garlic tulen bersamaan dengan 2 ulas garlic yang segar.



SIAPA PERLUKAN GARLIC COMPLEX?
  • Mereka yang sering mengalami kembung perut
  • Mereka yang mempunyai alahan seperti hidung sensitif
  • Mereka yang ingin melakukan detoksifikasi
  • Mereka yang ingin menurunkan kolesterol dalam badan.


KELEBIHAN GARLIC COMPLEX
  • Mengelakkan pertumbuhan sel kanser
  • Melambatkan proses penuaan
  • Meredakan stress
  • Menghilangkan tekanan darah tinggi
  • Menurunkan kadar kolesterol
  • Meningkatkan insulin darah bagi penghidap diabetes
  • Melumpuhkan radikal bebas yang mengganggu sistem kekebalan tubuh
  • Menjaga stamina tubuh
  • Merawat gastrik/angin
  • Merawat batuk, selsema dan asma
  • Mengubati luka
  • Mengandungi Vitamin A,B, C
  • Mengandungi kalsium dan potassium
  • Bermanfaat sebagai penawar racun (detoxifier) yang melindungi tubuh dari pelbagai penyakit




CARA PENGAMBILAN GARLIC COMPLEX

Ambil 2 tablet sekali setiap hari selepas makan.


Kandungan: 60 tablets
Harga Pasaran: RM47

Postage:
RM10 (Semenanjung Malaysia)
RM20 (Sabah/Sarawak)

Hubungi kami untuk SPECIAL PRICE.




Nak harga yang 15-30% LEBIH MURAH
Dapat BENEFIT dari Shaklee? 
Dan buat 4-5 angka INCOME
atau
Untuk KEGUNAAN SENDIRI dan dilayan sebagai EXCLUSIVE CUSTOMER?

Join Shaklee dengan saya hari ni.

Sebarang pertanyaan lebih lanjut boleh hubungi saya



Mel
Whatsapp/sms:019-3673915
Email: caramellventures@gmail.com
Instagram: @caramellhealthcare




No comments:

Post a Comment